scroll naar boven
Sleeuwijks Kerkje logo
Het Sleeuwijks Kerkje bij Werkendam
Fiet Nafzger bespeelt de hele blokfuitfamilie, van sopranino tot bas.

Concertagenda van het Sleeuwijks Kerkje

Decennialang staat het Sleeuwijks Kerkje onder liefhebbers van klassieke muziek bekend als de place to be voor kleinschalige klassieke concerten van hoog niveau door aanstormend talent van conservatoria tot gelouterde beroepsmusici. De uitstekende akoestiek in combinatie met de intieme ruimte maakt het Sleeuwijks Kerkje ideaal voor kamermuziek, recitals en soloconcerten.

Concertaanbod 2020/2021

De datum die u hierboven ziet staan, 28 feb 2020 , is de datum van het laatste concert van 2019/2020. Het concertprogramma voor het komende seizoen is volop in voorbereiding. Zodra hier meer over bekend is, informeren wij u op deze plek.

Barokmuziek concertlocatie in Sleeuwijks Kerkje

Concert 28 feb 2020

Aanvang

20.15 uur

Locatie

Sleeuwijks Kerkje

Uitvoerende

Fiet Nafzger

Programma

Fiet Nafzger, oud-docent aan het Maastrichts Conservatorium is een van de Nederlandse specialisten op het gebied van de oude muziek. Zij bespeelt de hele blokfuitfamilie, van sopranino tot bas. Ze is een enthousiaste stimulans van de huismuziekpraktijk, waarin renaissance- en barokmuziek hun plaats in de muziekwereld heroverden. Met een paar muzikale vrienden zorgt zij voor een stralend slot van ons winterprogramma.

Prijs volwassenen

€ 15,00 incl programmaoverzicht

Prijs < 18 jaar

€ 10,00

Bestellen

Kaarten 28 feb 2020

Meer

Wat gasten schreven

"Wat een sfeervol concert was het afgelopen Kerst. We hebben genoten!"

- Victor & Laura -

menu