scroll naar boven
Sleeuwijks Kerkje logo
Het Sleeuwijks Kerkje bij Werkendam
Sleeuwijks Kerkje interieur

Beschikbaar­heid en reserveren

Check de beschikbaarheid in onderstaande agenda en boek uw bruiloft, receptie, bijeenkomst of een door u te geven concert via het reserveringsformulier vlak onder de agenda. U krijgt per omgaande een verzendbevestiging en wij reageren zo snel mogelijk of de door u gewenste datum/periode beschikbaar is.

Wilt u eerst nog uw vragen kwijt, schroom niet deze telefonisch of per mail te stellen.

Reserverings­aanvraag

Onderstaand formulier gebruikt u om het Sleeuwijks Kerkje exclusief voor uw privé-doeleinden te reserveren. Uw aanvraag komt direct na het klikken op 'Nu verzenden' bij ons terecht. U krijgt tegelijkertijd een automatische verzendbevestiging (check eventueel uw spambox als u geen bevestiging in de Inbox ziet).

We reageren daarna zo snel mogelijk.

Contact­gegevens

Stichting Behoud Sleeuwijks Kerkje 
Kerkeinde 31
4254LD Sleeuwijk (kaart
M 06-16 17 69 52
info@sleeuwijkskerkje.nl

IBAN NL30 RABO 0368751708 (Rabobank Werkendam)

BIC RABONL2U

KvK 100.676 Tilburg

Fiscaal nummer 8040.79.031

Stichtings­bestuur

Het bestuur heeft onlangs bij Kees Glaubitz thuis afscheid genomen van hem als voorzitter van de Stichting Behoud Sleeuwijks Kerkje, afgerond met de overhandiging van een cadeau.

Kees is initiatiefnemer en vanaf het eerste moment voorzitter geweest van deze Stichting. Hij heeft vaak naar het mooie kerkje gekeken wanneer hij over de dijk reed op weg naar zijn werk. Toen er bij de gemeente plannen waren om het kerkje af te breken met als doel een nieuw uitvaartcentrum te kunnen bouwen, heeft hij zich direct ingezet om het een en ander te voorkomen. Al snel had hij een groepje van gelijkgestemden om zich heen verzameld en vanaf dat moment is de strijd begonnen om behoud van dit monumentale kerkje.

Aanvankelijk was dat een fysiek behoud, vervolgens de restauratie. Toen dat eenmaal gerealiseerd was werd de strijd voor het voortbestaan veel meer gericht op het financieel gezond houden van de Stichting, die in het leven geroepen was om het kerkje in stand te houden.

Kees heeft dit vele jaren met enthousiasme als voorzitter aangevoerd, maar toen hij 80 werd en daarnaast ook met steeds meer fysieke problemen te maken kreeg, heeft hij besloten terug te treden. Martien van Kranenburg, ook een van die eerste enthousiastelingen, heeft zijn taak nu overgenomen. Als blijk van waardering voor Kees' grote inzet en betrokkenheid heeft het bestuur een schilderij van het kerkje als afscheidscadeau voor hem laten maken.

Martien van Kranenburg

Lees meer

Het bestuur van het Sleeuwijks Kerkje bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter

G.M. van Kranenburg
Nanningh Keijserstraat 15
4254 EN Sleeuwijk
T (0183) 30 11 74
E voorzitter@sleeuwijkskerkje.nl

Penningmeester

W. Faber
Munnikenland 93
4254 EZ Sleeuwijk
T (0183) 30 17 15
E penningmeester@sleeuwijkskerkje.nl

Secretaris

H. Hartman
Lijsterbeshof 6
4254 GH  SLEEUWIJK
T (0183) 30 23 46
E secretaris@sleeuwijkskerkje.nl

Beheer reserveringen

M 06-16 17 69 52
E info@sleeuwijkskerkje.nl

Beheer culturele activiteiten

J.A. van Duren
Binnen-Jager 1
4251 MM Werkendam
T (0183) 51 01 01
E cultuur@sleeuwijkskerkje.nl

Beheer inventaris/gebouw

J.P. Glaubitz
Buurtje 3
4254 LL  Sleeuwijk
M 06-23661777
E beheer@sleeuwijkskerkje.nl

Wat gasten schreven

"Wij danken iedereen voor de belangstelling en de fijne kaarten die we mochten ontvangen na het overlijden van onze vader en opa. Wij kijken als familie terug op een mooie en waardige afscheidsdienst in het Oude Kerkje."

- Familie Lagrouw -

menu